#nofilter #noretouching

Online: 10-08-2018.
Actrice Salma Hayek (51) omarmt natuurlijke schoonheid en dat maakt ze duidelijk. . . ..  op Instagram. Ze plaatste een prachtige selfie online waarop ze geen make-up draagt.

Op de selfie die Salma Hayek op Instagram plaatste, droeg de Amerikaans-Mexicaanse actrice geen make-up. De ster uit ‘Once Upon a Time in Mexico’ is ondertussen 51 jaar oud en heeft een dochter Valentina (10) samen met haar man François-Henri Pinault.

Hoewel haar make-uploze gezicht het grootste deel van de foto inneemt, is ook duidelijk te zien dat Hayek nog steeds beschikt over een ‘killer’-body. #nofilter #noretouching, schrijft ze bij haar plaatje.

Het is niet de eerste keer dat de actrice imponeert met haar looks op Instagram. “Ik hou van de oceaan. #zonderfilter.” Dat is wat actrice Salma Hayek afgelopen winter bij een vakantiefoto schreef die ze voor haar 5.4 miljoen fans op Instagram postte. En ze werd overladen met complimentjes over haar erg strakke figuur.

Op de foto is Hayek te zien in een paarse bikini, met een zonnebril en strohoed op het hoofd. Ze is aan boord van een boot, waarmee ze onder meer walvissen ging spotten.