Effe geen Gordon

Online: 11-07-2018.
Gerard Joling is niet van plan om aan de slag te gaan bij SBS 6, zodat hij daar duoprogramma’s kan gaan maken . . . . . met Gordon. Dat vertelt de presentator in de Weekend. De mannen van Voetbal Inside stellen dat John de Mol aan Gordon een miskoop heeft gedaan als Joling niet mee komt. Nu is duidelijk dat Joling niet mee gaat. “Nee. Ik heb daar gewoon geen zin in op het ogenblik. Bovendien ben ik veel te druk met optredens en ben ik ook bezig met een nieuwe cd“, zegt de entertainer in het blad.

Joling wil alleen nog maar dingen doen die hij echt leuk vindt. “Ik haal de krenten uit de pap. Ja, de Geer en Goor-programma’s zijn wel klaar wat mij betreft. We hebben het hartstikke leuk gedaan, de programma’s waren top.”

Hij vervolgt: “Echte vrienden zijn is voor ons allebei een beetje moeilijk, maar ik moet zeggen: het is een topcollega en een groot talent. Alleen moet je er wel zin in en kracht voor hebben. Ik vind het voorlopig even mooi geweest.”

Wel zijn Joling en Gordon vanaf eind augustus samen te zien in The Voice Senior. Die samenwerking hing aan een zijden draadje, vanwege de ruzie tussen zijn heren. Moeder Joling verbood haar zoon min of meer nog met Gordon om te gaan.

Joling: “De herhalingen van Geer en Goor zijn nu te zien, waarin we natuurlijk enorm veel doen voor oudere mensen, en dat vindt ze dan toch weer heel mooi om te zien. Het contact is nu een beetje lauwer geworden, laat ik het zo zeggen.”