Hart van Nederland opgefrist!

Online: 09-07-2018.
John de Mol heeft het format van Hart van Nederland eigenhandig opgefrist. . . . .. Het programma is nu een stuk dynamischer geworden. Dat vertelt presentatrice Evelien de Bruijn in Veronica Magazine. Hart van Nederland heeft er veel van gemerkt dat mediatycoon John de Mol de eigenaar van SBS 6 is. “John heeft zijn eigen mening en op basis daarvan een aantal dingen toegevoegd. Alles is wat dynamischer geworden. We werken meer met liveverslaggeving en hebben vaker gasten in de studio.“

De Mol heeft oog voor detail, legt De Bruijn uit. “Vroeger hadden we iemand voor een donkere rechtbank staan als er een heftige rechtszaak was, zoals met de moord op Anne Faber. Nu halen we een verslaggever naar de studio die overdag in de rechtbank was. Ik ben daar echt een voorstander van.”

 

Wat heeft De Mol nog meer aangericht? “Hij heeft Wat vindt Nederland? toegevoegd. Maurice de Hond peilt meningen over onderwerpen die wij aandragen. Dat kan ook internationaal nieuws zijn, zoals de immigratietoestanden in de VS. Wij polsen dan wat Nederland vindt.”

“Het programma is leuker geworden om te maken. Door de veranderingen van John waar wij zelf ook lekker mee mogen knutselen.”