Ismail Ilgun niet professioneel

Online: 09-06-2018.
Treitervlogger Ismail Ilgun is gisterochtend na een kort interview weggestuurd bij de ochtendshow van Qmusic. . . . . .Een medewerker begeleidde hem naar de uitgang. Dat is te zien op beelden van het station. Dj Igmar Felicia nodigde Ilgun uit om te vertellen over zijn deelname aan BN’ers in Therapie, maar tot twee keer aan toe kwam hij niet opdagen. Vandaag stond hij vlak voor het einde van de ochtendshow opeens bij de radiostudio. Hij kwam alsnog live on air, maar lang duurde het gesprekje niet.

Het item duurde drie minuten. Igmar Felicia: “Er staat hier opeens iemand voor onze neus, voor de lift. Opeens wordt er aangebeld: ‘Er is een gast voor de studio.’ Normaal gesproken hebben we daar helemaal geen tijd meer voor, een programma loopt gewoon door. En zeker niet omdat deze gast al twee keer eerder langs zou komen deze week.”

 

Ismail Ilgun: “Het klopt. Ik heb er eigenlijk eerlijk gezegd niet een geldig excuus voor. Ik kan wel smoesjes gaan verzinnen enzo, maar ik was kapot. Ik was niet opgestaan.”

Igmar Felicia: “Laat het me even uitleggen: je zou deze week al twee keer eerder langskomen. We hadden twee keer een afspraak met jou gemaakt, omdat je in het programma In Therapie zit. Het leek mij wel interessant om met je te praten, ook omdat je heel open was in In Therapie. En dan kom je twee keer niet opdagen, man. Wat is dat?”

Ismail Ilgun: “Ja, het is niet echt professioneel van me, ik zeg eerlijk. Ik heb er ook geen smoesje voor. Ik kan wel iets verzinnen, maar ik sliep om vijf uur in de nacht en ik was niet opgestaan.”

Igmar Felicia: “Waarom kom je dan twee keer niet opdagen?”

Ismail Ilgun: “Ja, dat is de discipline die ik nog even aan mezelf moet aanleren. Ja, sorry, ik kan wel smoesjes gaan verzinnen, maar ik ben gewoon eerlijk weet je. Het is dom van me. Het was laat geworden en vroeg opstaan is niet echt mijn ding, dus ik had eigenlijk moeten zeggen: ‘Kunnen jullie niet wat later doen?'”

Igmar Felicia: “Ja, maar we doen natuurlijk de ochtendshow. Ik moet wel heel streng zijn Ismail. Jij bent naar de studio gekomen, hartstikke leuk, maar we hebben gewoon een programma te volgen. We hebben nu Fred van Leer, dus ja: je bent gekomen, maar je hebt twee keer eerder de discipline niet gehad om te komen en ik kan vandaag niet met je in gesprek gaan, want ons programma is om 9.00 uur klaar.”

Ismail Ilgun: “Nee, dat is helemaal geen probleem, ik kwam alleen mijn excuses aanbieden dus.”

Igmar Felicia: “Bij deze, sorry, we moeten gewoon door. Oké daar gaan we.”

Vervolgens werd Ismail Ilgun door een medewerker direct de studio uit begeleid.

Igmar Felicia: “Er zijn natuurlijk belangrijkere gasten dan mensen die tot twee keer aan toe niet komen opdagen. Als je twee keer niet komt en dan wel bij de studio staan… Dan hoef je verder ook niet in gesprek te gaan.”