Privacy verklaring


Internet maakt heel veel mogelijk. Via internet kunt u in contact komen met mensen over de hele wereld, overal diensten en producten bestellen en informatie die naar uw wensen is samengesteld ontvangen.

Ook TVFacts.nl biedt u zo'n dienst - het ontvangen van een nieuwsbrief. Hiervoor hebben wij uw e-mailadres nodig. Dit adres wordt alleen door TVFacts.nl gebruikt.

Uw geregistreerde gegevens zijn niet zonder uw toestemming in te zien door derden en zullen ook niet zonder uw toestemming overgedragen worden aan derden, behalve in het geval dat het noodzakelijk is voor het goed functioneren van de diensten van TVFacts.nl.

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u een leeg bericht sturen naar info@tvfacts.nl met als subject "Afmelding Nieuwsbrief". U wordt dan zo spoedig mogelijk uit ons bestand verwijderd.

TVFacts.nl kan cookies toepassen om u als gebruiker makkelijker te herkennen en navigatie door de diensten te vereenvoudigen. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u het ontvangen van cookies blokkeren in uw browser.

Voor meer informatie kunt u ons mailen: info@tvfacts.nl