Gastrol Hendrik Groen

De nieuwe Grande look

 Hans van der Togt maakte er dinsdag in Pauw geen geheim van dat hij graag een rolletje zou hebben in de dramaserie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. De baas van Omroep MAX, Jan Slagter, reageerde sympathiek.
 Lees meer >> 


 Het handelsmerk van Ariana Grande (25) was zonder twijfel haar ellenlange haar, dat bijna permanent in een hoge paardenstaart zat. Nu heeft ze die lange lokken echter plots afgeknipt.
.
 Lees meer >> 


 

Jan Smit wil DJ

Werken bij TV?

 


Jan Smit zou het heel goed vinden als we in mei een bekende Nederlandse top-dj naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv sturen. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in RTL Late Night.
 Lees meer >> 


 

Wil jij ook werken bij de Televisie of wil je een andere functie, geef je dan op voor onze actuele gratis vacature- en nieuwsbrief en we sturen je wekelijks alle beschikbare TV-vacatures. Als extra ontvang je ook wekelijks de hoogtepunten uit het showbizz nieuws.

Vul je naam in:

Vul je emailadres in:
 

Tinder Jack??

Ziek meisje geholpen door K3

 


Er is iemand actief op Tinder die de foto van Jack Spijkerman misbruikt in de hoop vrouwen te verleiden. Dat bevestigt de presentator in gesprek met weekblad Story.
 Lees meer >> 
Alena wordt behandeld in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. . .
 Lees meer >>  

Het contract van Paul de Leeuw

Wat was je doel Jelle?

 


Paul de Leeuw heeft alsnog een exclusief contract getekend bij zijn nieuwe werkgever RTL 4. Hij had vanmiddag een champagnemoment met directeur Sven Sauvé.
 Lees meer >> 


VPRO-gezicht Jelle Brandt Corstius krabbelt terug. Hij laat de zaak tegen Gijs van Dam vallen, omdat hij ‘zijn doel heeft bereikt’.
 Lees meer >>