GTST met Gordon

Online: 13-02-2018.
Het liefdesleven van Gordon is volop in het nieuws nu de RTL 4-ster claimt dat de jongen met. . . ..  wie hij de afgelopen maanden een liefdesrelatie dacht te hebben opgebouwd een dubbelleven leidt. Die jongen, Kevin B. uit Almere, stelt echter dat de entertainer doelbewust bezig is met een lastercampagne. Hij is arts in opleiding en stelt dat Gordon heeft gedreigd om zijn carrière de vernieling in te helpen. Volgens zijn advocaat Vincent van der Velde was er van een relatie nooit sprake.

Gordon onthulde zijn nieuwe ‘vriend’ zondagavond laat op sociale media, verwijderde die post, maar plaatste maandagochtend toch weer twee foto’s van hen samen. Daar kwamen reacties op van mensen die claimen ook een relatie te hebben met deze Kevin B.

Aan het eind van de middag gaf Gordon aan gechoqueerd te zijn over wat hij allemaal heeft gehoord en gaf hij aan met Kevin B. te breken.

De advocaat van Kevin B., Vincent van der Velde, gaf bij RTL Boulevard een vooraf opgenomen telefonische reactie: “Over het precieze verhaal wil cliënt niet zo veel kwijt, want hij wordt nu in berichtgeving betrokken waar hij geen onderdeel van wil zijn. Het enige wat hij wil meegeven zijn twee dingen. Eén: er is geen sprake of sprake geweest van een affectieve relatie met Gordon Heuckeroth, en twee: dit moet gewoon stappen, want er is nu al sprake van stalking en belaging door Gordon naar cliënt toe. Hij wil gewoon hier van af.”

De advocaat bij Boulevard: “Hij wil verder met zijn leven en dat dit onmiddellijk stopt. Voor cliënt is het volstrekt onduidelijk waarom Gordon dit doet en die vraag moet u ook aan Gordon Heuckeroth stellen. We hebben een brief gestuurd naar het management van Gordon Heuckeroth met de vraag om dit onmiddellijk te stoppen en dat er geen verder fake news de wereld in wordt geroepen.”

Telegraaf

Bij De Telegraaf komt dezelfde advocaat met een uitgebreidere reactie. Hier stelt de advocaat dat Gordon zijn cliënt enorm veel berichten heeft gestuurd. “Er is sprake van tientallen berichten, meerdere per uur. Hij is persoonlijk heel veel benaderd.”

Gordon heeft van tevoren gedreigd met het kapotmaken van zijn carrière, meent Van der Velde. “Hij heeft ook gedreigd. ’Ik ga jou schade toebrengen aan je carrière’. Dat heb ik hard gehoord op een voicemailbericht, een authentieke spraakopname.”

Er is volgens de advocaat sprake van een lastercampagne. “Die liegt er niet om. Dat is enorm schadelijk. K. B. is een veelbelovend arts, die met een belangrijke stap in zijn carrière bezig is. Toen mijn cliënt geconfronteerd werd met het bericht dat hij de liefde van Gordons leven zou zijn, schrok hij daar heel erg van.”

Heeft Gordon dan alles verzonnen? “Ik weet niet wat er in zijn hoofd omgaat, maar mijn moeder zei altijd: ’When something is to good to be true…’. Ze zijn elkaar eens tegengekomen op vakantie en ja, ze kennen elkaar, maar dat is alles.”