Waylon nieuwe vlam

Online: 11-11-2017.
Zanger Waylon wordt tijdens het Eurovisie Songfestival in Lissabon mogelijk toegejuicht door beautyblogger Bibi Breijman (26). . . . Volgens Shownieuws is de 11 jaar oudere Waylon onlangs voor de charmes van de knappe brunette gevallen. Het SBS-programma beroept zich op een 'zeer betrouwbare bron', het management van de artiest wil het nieuws niet bevestigen noch ontkennen.
 
Waylon en Bibi kennen elkaar van het RTL-programma It Takes Two, waarin zij dit voorjaar een duo vormden en vervolgens wonnen. Naar verluidt zijn de twee niet toen maar recent voor elkaar gezwicht.
 
Bibi, bekend geworden door Oh Oh Cherso, treedt in december met de songfestivaldeelnemer op tijdens de Top 1000 Allertijden-concerten van Veronica in Ahoy.
 
Het mannetje
In september werd bekend dat Waylons relatie met model Joëlle Witschge voor de tweede keer was gestrand. De dochter van voormalig voetballer Richard Witschge reisde in 2014 met Waylon mee naar Stockholm, waar hij tijdens het Songfestival samen met Ilse DeLange als The Common Linnets de tweede plaats veroverde. Bibi's relatie ging onlangs na negen jaar uit. 
 
In 2014 liet de zanger los over het type vrouw waar hij op valt: ,,Ik durf te zeggen dat je als vrouw een man niet gelukkiger kunt maken dan toe te laten dat hij voor je zorgt. Dat je een man het mannetje laat zijn.'' Ook liet hij weten in een eeuwige liefde te geloven. ,,Maar ik geloof ook dat je niet zomaar tevreden moet zijn met de persoon die je naast je hebt liggen en lopen. Mensen zijn snel tevreden en bang om te verlaten. Ze denken dat ze vervolgens niet meer opnieuw lief kunnen hebben.''