Beste tv-actrice

Online: 13-10-2017.
Angela Schijf heeft vanavond voor het tweede jaar op rij de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-actrice gewonnen. . . . .Ze versloeg Elise Schaap en Isa Hoes. Dat was vanavond te zien in de uitzending op NPO 1. Schijf won de prijs vorig jaar ook al, toen deze voor het eerst werd uitgereikt. “Ik sta te shaken. Het eerste showbizzfeestje waar ik ooit naar toe ging, toen was ik 15, was het Televizier-Ring Gala. Ik kon niet vermoeden dat ik nu zo veel jaar later voor de derde keer een prijs mag ophalen.”

Ze is enorm trots. “Het maakt mij heel nederig en ik voel me vereerd. Het bewijst ook maar weer dat het leven voor iedereen een heel mooi avontuur in petto heeft.”

 

Schijf is bekend van Flikken Maastricht en Meisje van Plezier. “Het afgelopen jaar ging ik het avontuur aan bij RTL 4 met Meisje van Plezier. Ik hoop stiekem dat deze daar ook een beetje voor is. Ik beleef ook al heel lang avonturen met mijn Flikken-familie. Dat hou je niet zo lang vol zonder de állerfijnste collega’s en de trouwste fans die maar blíjven kijken en blijven supporten. Dank jullie wel.”

Vorig jaar streed Schijf tegen Isa Hoes en Monic Hendrickx. Ze kreeg de prijs dit jaar uit handen van het schrijversduo Nicci French.