'Het Geluid' van Qmusic is geraden voor recordbedrag

Online: 11-10-2017.
Het Geluid van Qmusic is vanochtend na ruim tien weken geraden voor het recordbedrag van maar liefst 63.700 euro belastingvrij. . . .

Het geluid was het ‘vastklikken van het lipje van een fotolijstje’. Dat was te horen op de radiozender. In de ochtendshow van Mattie Valk en Igmar Felicia mocht luisteraar Kim haar antwoord geven. “Het was echt een gok. Ik twijfelde nog tussen het breken van een cracker en het fotolijstje, pas op het laatste moment switchte ik“, zegt ze.

Kim kan bijna niet geloven dat het antwoord goed blijkt te zijn. “Nee joh!“, roept ze als Mattie de uitslag geeft. Mattie zegt daarop: “Ik sta hier te trillen op mijn benen!” Daarna roept Kim lachend: “Ja, ik ook!”

Van het geld wil Kim in ieder geval een mooie reis gaan maken met haar vriend. Voor 63.700 euro zijn er meerdere bestemmingen beschikbaar.

Voor het eerst kon er dit jaar ook in de Qmusic-app meegespeeld worden met de kandidaat op de radio. 177 spelers gingen mee met het antwoord van Kim. Onder hen wordt een extra 10.000 euro verdeeld.

De afgelopen twee weken hielp De Jury van Het Geluid mensen dichterbij de oplossing door iedere dag luisteraarsvragen te beantwoorden met ‘JA’ of ‘NEE’.