Bonje met de Buren

Online: 17-06-2017.
John de Mol zelf heeft Dennis van der Geest gevraagd voor de presentatie van Bonje met de Buren. Dat vertelt hij in gesprek met Radio 10. Dennis van der Geest vormt samen met Leontine Borsato . . . . . het nieuwe presentatieduo van de tv-show. “Ik heb vorig jaar één keer contact gehad met John de Mol en toen vroeg hij aan mij of ik daar interesse in had. Dat had ik. We hebben goed gesproken over wat ik leuk vind om te doen. Tot nu toe mag ik niet klagen“, zo laat hij weten.

Hij heeft het erg naar zijn zin bij SBS 6. “Het gaat goed. Ik werk er sinds oktober en ik krijg er heel mooie kansen. Ik heb met Fort Oranje iets gemaakt wat ik heel graag wilde doen. Daarvoor heb ik bij de EO ook een paar jaar programma’s gemaakt met wat diepere onderwerpen.”

 

“Die kansen krijg ik, maar daarnaast ook zo’n entertainmentprogramma met de bejaarden. Dat is ook geweldig om te doen. Nu voor het najaar dus Bonje met de Buren.”

Bonje met de Buren werd eerder bij SBS 6 gepresenteerd door Jochem van Gelder en Patty Brard, en daarvoor bij RTL 4 door John Williams en Natasja Froger.

Heeft Van der Geest goed naar hen gekeken? “Ik denk dat elke presentator het op zijn eigen manier doet.”